درباره نشریه

فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات آموزشی و آموزشگاهی به منظور ارائه تازه ترین نظریه ها و یافته های علمی در حوزه های علوم انسانی، آموزشی، تربیتی، پرورشی، راهبردی، مدیریتی و همچنین به جهت تبادل و نشر افکار و اندیشه های بدیع از تابستان 1391 با چاپ اولین شماره کار خود را آغاز نمود.

صاحب امتیاز و تناوب انتشار نشریه:

نشریه مطالعات آموزشی و آموزشگاهی نشریه است کاملا علمی متعلق به دانشگاه فرهنگیان که از سال 1391 به صورت فصلنامه شروع به انتشار نمود ولی با توجه به تصمیم هیات تحریریه نشریه مقرر گردید از سال 1394 به صورت دوفصلنامه منتشر گردد.

حوزه جذب مقالات و انواع مقالات قابل قبول در نشریه:

نشریه نسبت به دریافت و انتشار مقالات در سه قالب مقالات کامل اصیل علمی، مقالات کوتاه علمی و همچنین مقالات مروری در حوزه های

- تحلیل محتوای کتاب­های درسی تربیت معلم

- آموزش و آماده سازی نیروهای انسانی پردیس­ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان

- مطالعه تطبیقی نظام­های تربیت معلم

- ویژگی­های حرفه ای معلمان

- بهسازی و تعالی منابع انسانی در آموزش و پرورش

- ارزیابی عملکرد کارکنان پردیس­ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان

- اعتبار سنجی پردیس­ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان

- مطالعات راهبردی در سازمان­های آموزشی و مراکز تربیت معلم

- مدیریت و برنامه ریزی کلاس درس و مدرسه

- ارائه روشهای نوین تدریس،  تربیت و ارزشیابی برنامه ها،  روشها و آموخته های دانش آموزان

-نقش تربیت معلم در توانمند سازی دانشجو معلمان به فناوری های نوین آموزشی

- توسعه وارائه روش های بکار گیری موثر فناوریهای نوین آموزشی

- راههای ارتقای کیفیت آموزش در نظام تربیت معلم

- نظریه ها و رویکردها ی نو در طراحی کتاب­­های  درسی تربیت معلم

- جهانی سازی و آثار آن در تربیت معلم

- آینده پژوهی در تربیت معلم

-کاربست یافته های پژوهشی  در زمینه های آموزشی و آموزشگاهی

- خلاقیت در تربیت معلم

و همچنین موضوعات مرتبط ، که قبلا در هیچ نشریه و یا کتابی به چاپ نرسیده باشند پس از انجام فرآیند بررسی اولیه و  داوری دقیق، اقدام می­ نماید.

زبان انتشار نشریه:

با توجه به اینکه زبان اصلی انتشار  مقالات زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی می­ باشد لذا این نشریه آماده دریافت مقالات محققین مختلف از سراسر کشور در حوزه­ های مربوطه می­ باشد.

هزینه ارسال و دریافت مقاله:

ارسال مقاله برای نشریه و انجام فرآیند داوری در این نشریه به صورت کاملا رایگان می باشد. از آنجایی که سیاست اصلی این نشریه بر ترویج و گسترش علم در بین تمام محققین دنیا می­ باشد لذا دسترسی به متن کامل تمامی مقالات چاپ شده و  آرشیوی این نشریه، به صورت کاملا رایگان می­ باشد.

فرآیند پذیرش مقاله:

پذیرش  مقالات در این نشریه پس از طی فرآیند داوری دقیق توسط حداقل 3 داور و تائید توسط حداقل 2 داوری و انجام اصلاحات لازم می تواند انجام شود. انتشار و چاپ مقالات پذیرش شده در نشریه نیز کاملا رایگان می ­باشد.

اصول  :اخلاقی نشریه

از آنجایی که صداقت و راستی در انجام تحقیقات علمی مبنای کار سردبیر و اعضای هیات تحریریه نشریه می­ باشد لذا تیم نشریه همواره تلاش می­ نماید تا نسبت به  جلوگیری از تقلب و کپی برداری در مقالات علمی را سرلوحه خود قرار دهند. بر همین اساس از شیوه نامه برخورد با تخلفات علمی کمیته نشر مطالب علمی (COPE) استفاده نموده  و در راستای عضویت در  این کمیته اقدام نموده است..

اصول و قوانین نشر و چاپ

• قوانین حق تکثیر و اقتباس از سایر آثار ادبی می بایست توسط نشریه رعایت شده و حق افراد در هنگام انتشار محفوظ باشد.

همچنین استفاده از مقالات چاپ شده در نشریه با حفظ حقوق نشریه و نویسندگان و در صورت استنادهی به آنها بلامانع می باشد.