درباره نشریه

فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات آموزشی و آموزشگاهی به منظور ارائه تازه ترین نظریه ها و یافته های علمی در حوزه های علوم انسانی، آموزشی، تربیتی، پرورشی، راهبردی، مدیریتی و همچنین به جهت تبادل و نشر افکار و اندیشه های بدیع از تابستان 1391 با چاپ اولین شماره کار خود را آغاز نمود.

صاحب امتیاز و تناوب انتشار نشریه:

نشریه مطالعات آموزشی و آموزشگاهی نشریه است کاملا علمی متعلق به دانشگاه فرهنگیان که از سال 1391 به صورت فصلنامه شروع به انتشار نمود.

زبان انتشار نشریه:

با توجه به اینکه زبان اصلی انتشار  مقالات زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی می­ باشد لذا این نشریه آماده دریافت مقالات محققین مختلف از سراسر کشور در حوزه­ های مربوطه می­ باشد.

دسترسی به مقالات:

از آنجایی که سیاست اصلی این نشریه بر ترویج و گسترش علم در بین تمام محققین دنیا می­ باشد لذا دسترسی به متن کامل تمامی مقالات چاپ شده و  آرشیوی این نشریه، به صورت کاملا رایگان می­ باشد.

فرآیند پذیرش مقاله:

پذیرش  مقالات در این نشریه پس از طی فرآیند داوری دقیق توسط حداقل 3 داور و تائید توسط حداقل 2 داوری و انجام اصلاحات لازم می تواند انجام شود.

اصول  :اخلاقی نشریه

از آنجایی که صداقت و راستی در انجام تحقیقات علمی مبنای کار سردبیر و اعضای هیات تحریریه نشریه می­ باشد لذا تیم نشریه همواره تلاش می­ نماید تا نسبت به  جلوگیری از تقلب و کپی برداری در مقالات علمی را سرلوحه خود قرار دهند. بر همین اساس از شیوه نامه برخورد با تخلفات علمی کمیته نشر مطالب علمی (COPE) استفاده نموده  و در راستای عضویت در  این کمیته اقدام نموده است..

اصول و قوانین نشر و چاپ

• قوانین حق تکثیر و اقتباس از سایر آثار ادبی می بایست توسط نشریه رعایت شده و حق افراد در هنگام انتشار محفوظ باشد.

همچنین استفاده از مقالات چاپ شده در نشریه با حفظ حقوق نشریه و نویسندگان و در صورت استنادهی به آنها بلامانع می باشد.